Schrijf je in, en krijg een e-mail als ik een nieuw blogbericht online zet.

zondag 1 november 2015

Leren haken: binnenkort kan je de tutorials bij ons vinden!


Hallo mensen iedereen,

Voor de mensen die nog niet kunnen haken, dit is heel makkelijk en je kan zeer makkelijk als je het eens door hebt, en wil je zelf graag leren haken maar heb je nog nooit geleerd hoe? Volg dan nu de gratis online haakcursus van Kruissteekmieke en je kan in 1,2,3 haken als de beste!

Door middel van handige video's en foto's worden alle belangrijke steken van het haken getoond én toegelicht. Na het onverlopen van alle 11 video's beschik je over de basiskennis van het haken. We hebben de informatie van de website www.wolplein.nl, en wij leggen het je dan nog eens kort uit hoe je alles mee kan volgen.
Van het maken van een opzetlus tot het beginnen van een nieuwe draad. Je haakt straks in een handomdraai je eigen sjaals, beanies, knuffelbeesten en andere DIY-projecten.

Op zoek naar één bepaalde steek? Alle video's zijn apart te bekijken en je kan zeker en vast vragen stellen hieronder in de reacties die wij dan met heel veel plezier gaan beantwoorden.
Binnenkort kan je de leuke tutorialsvinden bij de menuknop 'Tutorials' bovenaan de blog of via de blogberichten waarvan er vanaf morgen 11 video's online komen die jou ontzettend goed gaan helpen met te haken. Nu zijn de video's afkomstig van de website www.wolplein.nl, maar misschien gaan we dit eens veranderen en zelf video's maken en deze dan vervangen door de video's die nu momenteel online komen te staan.

Veel haakplezier,
Cédric Vleminckx van Kruissteekmieke,
dienst ICT en klantenservice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten