Schrijf je in, en krijg een e-mail als ik een nieuw blogbericht online zet.

maandag 26 juni 2017

tandartsbezoek en granny's


Sinds verleden jaar zussendag heeft mijn jongste zus Sonia de smaak te pakken en is ze volop bezig met granny's te haken. Zo bracht ze mij op 17 juni 95 granny's.
Daarom ging ik zondagmorgen naar de tandarts, neen ik had geen tandpijn , maar om een tandje bij te steken. Gelukkig kan ik bij de tandarts altijd tercht, hij is mijn jongste broer Didier.
Thuisgekomen ben ik dan de lapjes beginnen te sorteren en heb ik ze aaneengenaaid. dan nog een boordje errond en een paar bloemetjes gehaakt met de overschot van de wol en dit is het resultaat.

hoopjes maken

de kleurtjes sorteren

de eerste vier aan elkaar


buiten op de bank
 binnen op de zetelopgerold

De wol had ze van mij gekregen "Sirdar Snuggly" ooit gekocht in Engeland, gehaakt met een vier.
het volgende dat ik haar gaan leren is het inéénzetten en een boordje haken, kan niet naar de tandarts blijven gaan , mijn mond is niet groot genoeg om al die tanden bij te steken.
Grapje
Nu zal ze wel toch even verschieten want ik ga volgende zaterdag dit op Annemaries haakblog zetten en dan op facebook.
Ik ben toch wel een beetje fier op mijn zus
groetjes
Micheline
8 opmerkingen:

 1. Een prachtig zussenproject!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk! Leuke kleurtjes en mooi met die kleine bloemetjes in de hoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om samen iets te maken!! en het is een prachtige deken geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. terecht dat je fier op haar bent, dit was een hele prestatie en wat voor één! Meteen een mooie deken gehaakt, als ze nu nog leert afwerken van je wordt het perfect! En let maar op met die tanden, Didier zijn voorraad zal snel op zijn zo!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en ze is bezig met het zelf ineenzetten, ben benieuwd, heb al een klein stukje gezien ervan en dat was goed gehaakt, nu de rest
   groetjes

   Verwijderen
 5. Samen hebben jullie een prachtige deken gemaakt!
  Kreatieve groeten van Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love the mix of fun colors in these granny squares! What a neat looking blanket. Found you through the Link Up Your Stuff party.
  I am running a year long Granny-Spiration Challenge, and would love if you came and linked up with us :) There’s also a yarn and crochet pattern giveaway going on right now. It can be found here: https://eyeloveknots.blogspot.com/2017/06/single-solid-granny-square-ottoman.html
  Alexandra of EyeLoveKnots

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for the invitation, I already put a mobius earlier this year, I wil put this blanket on your challenge, it was my sister who made the granny's, it was her second blanket, I put the granny's together, I am so glad that she love to crochet granny's, so this was a sister project.

   Verwijderen