Schrijf je in, en krijg een e-mail als ik een nieuw blogbericht online zet.

zaterdag 19 augustus 2017

granny's en sjaal haken

Jullie weten ondertussen al dat ik mijn zus Sonia besmet heb met het granny's haken virus, genezen kan je hier niet van enkel  veel wol en een haakpen is hier de remedie voor, spijtig genoeg geen terugbetaling via het ziekenfonds.
Ik toonde jullie het dekentje dat ik afwerkte, bleven er nog een paar granny's over  en ik dacht zal er nog een paar bijhaken en een kussentje van maken. Niet zo eenvoudig om hetzelfde te haken als je zus, is mij dus niet gelukt, dus werd er naar een andere oplossing gezocht en haakte ik een grote granny  en maakte ik dit ervan, al bij al vind ik het mooi kussentje, zowel de ene als de andere kant, morgen krijgt ze dit van mij cadeau, het dekentje gaat naar de regenboogdekens.
Dit is het dekentje waarvan zij de granny's haakte en ik het geheel in elkaar zette.

de ene kant met een flapje en vier knoopjes

de andere kant drie vierkantjes op drie
en ik denk dat ze er blij mee was, heb het haar juist meegegeven
groetjes
Micheline

4 opmerkingen:

 1. Iedereen haakt anders, zo blijkt. Op de foto's zie ik echter weinig verschil tussen jullie vierkantjes. Het kussentje is echt leuk geworden. En zo fijn, weer een regenboogdekentje erbij!! Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de vierkantjes zijn gelijk, maar ik kreeg de mmaat niet juist, moest met drie maten van haaknaalden haken en dan is het niet meer zo mooi, te vast, ben blij met deze oplossing

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kussen zeg! Leuk dat je meedeed met Link Your Stuff! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeioeioei, je zus ook al besmet, de wolwinkels in Tienen en omstreken zijn dus niet meer veilig voortaan!! Men weze gewaarschuwd voor de zusjes Rens, verstop je wolvoorraad als ze in de buurt zijn! Prachtig kussen heb je ervan gemaakt!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen